.

Млад Вход за Истерика и Balearic Banana

Време е за нов Млад вход. Този път е за парти на Истерика. Софийската клубна нощ, основана от Анна-Мария Хаджистоянова, стартира в началото на 2019 г. и оттогава прави пищни и емоционални партита с итало и ню диско, с хаус и психаделика, с асид и техно, но всъщност Анна не иска да се затваря в жанрови рамки – „Обичам да импровизирам и партита еволюират заедно със стила ми, затова не искам да създавам определени вкусови очаквания.“ Тя се стреми да превръща събитията на Истерика в бохемски и страстни преживявания, в които се фокусира както на музиката, така и на сценографията. Често серията излиза от партитата, за да създава кино вечери и поп-ъп базари.

Анна-Мария споделя за партитата си: „Много често хора от сцената или просто слушатели ми казват как на Истерика се носи лек и приемащ вайб, на който можеш да се отпуснеш. Хората забелязват, как всички са весели и цветни, чувстат се комфортно и им е интересно. Приемам го като супер комплимент.“

Партито на Истерика този петък, 18-ти март кани двама диджеи, базирани в Берлин – Phil Og и Dj Rotwein, познати под общото име Balearic Banana и основатели на едноименната подкаст серия. В нея събират артисти с еклектични сетове, обединени от идеята им за балеарско звучене. Самите Phil Og и Dj Rotwein започват да гостуват в различни подкастове като Gop Tun, Fandango Mix, Hallooo Music, Eclectics Mix, както и австралийското предаване Opalakia. Канени са за диджеи сетове на събития като Karparty, а този петък ще бъдат в Micro, където ще пускат еклектична селекция от електроника, стинт поп, трайбъл и хаус.

Берлин Phil Og и Dj Rotwein

Анна-Мария и Васил Владимиров ще се включат с b2b сетове за откриването и закриването на партито. В последно време тази формация се установи като топ комбинация за купон.

За партито на Истерика в петък даваме четири паса на четирима човека, които са на възраст до 23 години към 18 март 2022 г. Схемата вече е добра позната – желаещите трябва да ни пишат, в някоя от платформите, които си изберат – Facebook, Instagram или имейл. На 17 март вечерта ще изтеглим печелившите с томбола и ще обявим имената в Instagram.

Защо инициативата МЛАД ВХОД съществува, четете тук.

подобни

последни