.

Млад вход за затвореното парти на That Divine

Inner circle е нова серия събития на добре познатия ни колектив That Divine, с която крюто иска да направи нещо специално за отбран кръг от хората, следящи ги отблизо. Първото издание ще бъде на 15 октомври, а гост ще бъде Слави Пеев с 8-часов сет. Партито ще бъде отворено за не повече от 150 човека от техния мейлинг лист и ще се проведе на интимна локация в центъра на София, която остава тайна.

Николай Петков от That Divine споделя повече за идеята на inner circle: „С всяко изминало събитие партитата ни се разрастват все повече, но ние искаме да не забравяме и ядрото от хората, които ни следят, тези, които са наши „най-големи фенове“. С тази серия събития искаме да направим нещо специално именно за тях.

Билети могат да се закупят само ако се запишеш на thatdivine.com. Но както сигурно си се досетил, има и още един начин – да си до 23 г. (включително) и да си спечелиш безплатен пас от нашия октомврийски Млад вход. Както припомняме всеки път, схемата е ясна: остави ни коментар в социалните мрежи – Facebook или Instagram – и те включваме в томбола. Теглим двама победители в петък следобяд, на които даваме по един безплатен пас за партито. Не е задължително да си част от мейлинг листа на That Divine, но го препоръчваме, защото това е най-лесният начин да научаваш за всички тарикатски събития на крюто.

Слави Пеев ще стартира That Divine inner circle серията с 8-часов сет

подобни

последни