.

Risto на крепостта Царевец – Altitude Attitude

Всички сме чели за великите битки от Второто българско царство, но никъде не са ни учили за великите купони от епохата, за болярските разцепвания в крепостта Царевец. Може би, защото, ако помниш момента, значи не си бил истинска част от него, както се казва. Но ние си знаем, че вино от черепи не се е пиело само на маса. Затова Царевец е една от локациите, част от Altitude Attitude – нашата видео серия, в която местни артисти правят диджей сетове на добри локации из България.

Новото видео на Христо Пенчев aka Risto – емблематичен герой на сцената, човек, отдал хиляди часове на изкуството на диджейнга, съдържател на подкаста Mellow Sounds и 1/3-та от техно колектива [бетон]. Представяли сме Ристо надълго и напоително в епизод две от подкаста на Фонотеката.

Миналото лято заведохме Risto на крепостта Царевец във Велико Търново (точно преди началото на фестивала Варуша Юг), където той направи очаквано изпипан едночасов сет, както често в Altitude Attitude – по залез.

Проектът Altitude Attitude е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура” по програма “Възстановяване и развитие на частни културни организации”. 

подобни

последни