.

Млад вход за That Divine at the harbour

Серията дневни партита на варненскот крю That Divine, започнала под името At the backyard, е едно от най-отличимите събития на електронната сцена през последните години. Момчетата подбират интересни локации във Варна и София, и включват квалитетни имена, сред които досега са били артисти като Risto, Raredub, Деян Димитров, Algorithm и Factuaw. Тази събота новото издание от серията е That Divine at the harbour и точно за него пускаме юлски Млад вход.

Risto и публиката по време на That Divine at the bunker

Всъщност партито на That Divine няма да е точно дневно. То ще започне в 18 ч., ще посрещне залеза – сериозно препоръчван от крюто – а след това ще завърши с изгрева. За събитието се прибират от Берлин двама стари резиденти и приятели на That Divine, които ще направят дебют като чисто ново дуо. Това са Nicooly и Dylanh под името Two Drama Queens, а b2b сетът им ще продължи 12 часа на пристанището.

И да си дойдем на думата за Младия вход. С That Divine даваме два паса на двама души до 23 г., включително. Както винаги, тези два паса ще бъдат дадени на томбола, а желаещите да се включат просто трябва да оставят коментар или съобщение в социалните ни мрежи – Facebook или Instagram, или просто да ни пишат имейл на hello@fonotekaelektrika.com Приключваме записването в четвъртък, 28-ми, в 10:00 сутринта и теглим двамата победители по обяд. Така ща имате време да се организирате за събота.

Nicooly точно изкара една преработка на култовата поп електроника Докога от Ирина Флорин

Ето и малко детайли за партито. Все още могат да се купят билети по 20 лв. през сайта на That Divine. На място цената ще бъде 30 лв. Точната локация е LZ Yacht Bar, а капацитетът е 200 души. При използване на мобилното приложение Settle за безконтактни плащания ще може да ползвате отстъпка от 20% на бара. Останалото е ясно – купон.

подобни

последни