.

Млад вход за Ние. и Identified Patient в Yalta

Ноемврийското издание на Млад вход е за партито на Ние. в подземието на Ялта, където пристига един от най-стабилните експорти на Холандия – Identified Patient. Базираният в Амстердам продуцент и диджей носи мега здрава енергия зад пулта и мощен EBM, електро и асид, които се изливат пред него. Изградил свой собствен и характерен стил, Identified Patient е редовна част от фестивала Dekmantel и емблематичният клуб De School.

Партито е този петък, 11 ноември. Локалната подкрепа ще бъде от Филип Георгиев aka Phlp. [бетон], чийто EBM, уейв, електро сет b2b с Linear Output беше сред отличимите събития по време на тазгодишния Wake Up фестивал. Със закриването на партито ще се заеме шефът на Ние. Джем.

За този сериозен купон заедно с Ние. даваме цели три паса, предназначени за хора до 23 г. Както винаги, те ще бъдат раздадени на томбола, а тези, които искат да си пробват късмета за тях, трябва просто да ни пишат във Facebook или Instagram – оставете коментар, а ако сте много срамежливи, пишете на лични. Теглим победителите в 12:00 на обяд в петък.

За всички над 23 г. – направете едно добро дело и споделете това с младите си приятели.

подобни

последни