.

Млад вход за Isterika със Spray, Cáit, Annna и Ritual Healing

В последния уикенд от студения ноември отваряме Млад вход, за да се пръснете от жега в новото издание на Isterika в Дом. Програмата е с неконвенционален и еуфоричен Hi-NRG и транс-прог от гостите Spray и Cáit от Ирландия, които идват на 24 ноември.

Базираната в Дъблин Cáit e резидент на емблематичното берлинско крю Radiant Love, част от DIP и половината от серията Soul Seeker Allowance. Тя си е изградила име със своите напредничави, еуфорични и енергични миксове.

С корени от Ирландия, а сега базиран в Берлин, Spray е бил част от Radiant Love, Hypersoft, Hors-Sol, Soulseekers Allowance, HÖR и много други. Спокойно може да се каже, че сте чували някое парче на Spray поне десетина пъти, ако сте идвали редовно на Isterika.

От местна страна, освен дежурната основателка на Isterika ANNNA, на линия ще бъде и Ritual Healing – проект, фокусиран върху „лечението на ума чрез силата на звука.“ Той ще се разположи в малката бекстейдж стая, в която ще има ембиънт елементи, сайкъделик бас и шамански ритми.

Isterika в Дом

Схемата за Млад вход трябва вече да е ясна – трима души до 23 г. (включително) ще вземат по един пас за партито. Както винаги, разиграваме пасовете на томбола, а за да се включиш в нея, трябва просто да ни оставиш коментар под поста в Инстаграм или Фейсбук. Победителите ще бъдат обявени в петък.

За всички над 23 г. – първо, направете някой млад приятел щастлив и му препратете материала, а после може да си вземете билети за партито от epay.go

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни