.

Млад вход за That Divine с Youandewan и Bosha

След четири партита през последните четири топли месеца – едно от които в музей – вече всички трябва да са разбрали – That Divine станаха на 10 години. Финалното пето събитие от юбилейната серия идва в София този уикенд, което съвпада със старта на есенния клубен сезон. На 16 септември, варненското крю акостира в двора на Топлоцентралата, където за пръв път ще има електронно събитие, а гости ще бъдат Youandewan и Bosha, и точно за това парти отваряме септемврийския Млад вход.

Юън Смит aka Youandewan е роден в Шотландия, израснал в Англия и базиран в Берлин продуцент и диджей. През последните над 10 години оформя продукцията си в рамките на дийп и тек хаус, брейкс, геридж и, особено в последно време, минимъл. До него застава Принцът на Своге, един от кръстниците на столичния ъндърграунд звук и гросмайстор на рейв маратоните, Bosha.

Bosha & Youandewan

Двамата артисти ще бъдат на откритата и широка тераса на Топлоцентралата от 16:00 до 22:00 ч., където ще уловим един от последните моменти за парти на открито за тази година. След 23:00 купонът се пренася в Micro, където Bosha ще откара на епичен 6-часов сет.

Като сериозни ценители на купоните на открито, се радваме, че отваряме Млад вход за този That Divine на терасата. Схемата вече трябва да е ясна – раздаваме три паса на трима души до 23 г. (включително) на томбола, а желаещите да се включат просто трябва да оставят коментар в нашите профили в Инстаграм или Фейсбук. Теглим и обявяваме победителите в петък.

За всички останали – първо, кажете за Млад вход на приятелите си до 23 г., а след това може да видите събитието във Facebook и да си купите билети от тук.

That Divine at the museum

Какво е Млад вход?

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни