.

Млад вход февруари: 8 години Sunday Bunch

Както сами казват: „Вече 8 години The Sunday Bunch чупи стереотипа, че неделя е за почивка.“ А ние бихме добавили, че през тези 8 години те показаха на публиката и колко добри са дневните партита. Особено на летни покриви и високите етажи на София. Сега, по случай рождения си ден, Sunday Bunch канят щатския хаус диджей, базиран в Берлин, Gene on Earth, основател на лейбъла Limousine Dream. Към него от локална страна ще се включват и добре познатите ни имена Александър Кьосев, Деян Димитров и Factuaw.

Снимка: Ивайло Данаилов

За събитието заедно със Sunday Bunch пускаме и Млад вход. Схемата е ясна: трима души до 23 г. (включително) ще вземат по един пас за партито. Както винаги, разиграваме пасовете на томбола, а за да се включиш в нея, трябва просто да ни оставиш коментар под поста в Инстаграм или Фейсбук. Участието е до събота на обяд, когато ще изтеглим и победителите. Ако си над 23 г., бъди як човек и сподели инициативата с младите си приятели.

За всички останали, билетите за партито, което ще се проведе в клуб EXE, в момента са налични за по 20 лв. от Eventim, а на входа ще бъдат по 25 лв.

Какво е Млад вход?

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни