.

Млад вход за Terra с Cristi Cons, Vlad Caia, Factuaw & Antoni

Месец май почти приключва, но няма да го оставим без Млад вход. Този път безплатните пасове, които даваме, са за партито на Terra с две емблематични имена за румънската минимъл сцена Cristi Cons и Vlad Caia, които заедно правят и пускат музика под името SIT: Sideways Invisibility Theory.

Cristi Cons и Vlad Caia са дългогодишни приятели, които заедно основават лейбъла Amphia. С колаборацията си SIT двамата са обиколили клубовете от Европа до Щатите, като едно от последните им участия е в берлинския Hoppetosse, а след това разбира се и на пролетното издание на румънския фестивал Sunwaves. Рандъм забавен факт за Cristi Cons – учил е 18 години виолончело и завършва Националната музикална академия в Букурещ.

Cristi Cons & Vlad Caia

Този петък Terra водят SIT в клуба на ул. Пиротска 5 или бившият Black Box. Местната подкрепа там ще е от Antoni, който ще открие събитието с геридж и брейкс, а Factuaw ще приключи с хаус, асид и електро.

Това е второто парти на серията Terra за сезона, която направи завръщане след дългата пауза, причинена от пандемията. Заедно с тях осигуряваме три билета за хора до 23-годишна възраст, включително, като част от нашата инициатива Млад вход. Както винаги, желаещите просто трябва да ни пишат в някои от каналите ни: InstagramFacebook или на hello@fonotekaelektrika.com. В четвъртък късно вечерта обявяваме победителите в Instagram.

Afriqua по време на последното парти на Terra на Пиротска 5.

подобни

последни