.

Млад вход март: Escape Route канят Stevie Whisper и Kӣr

Escape Route мрази предвидимата музика и конформизма. Иска да изкара хората от обичайното и познатото в нощния живот. „Надяваме се или да ви допадне, или да ви шокира, или да ви ужаси,“ както казва съоснователката J-Lost в началото на първото радио предаване, носещо същото име, по Off Beat Radio.

Но едно по едно. Първо, Escape Route е най-новата клубна нощ в града ни и е основана от две вече добре познати имена от сцената: J-Lost или Юлияна Милкова и Стефан Александров. Второ, те имат и подкаст серия, а както споменахме и предаване по наскоро стартиралото Off Beat Radio. За най-четящите тук имаме и едно B2B интервю с тях. Трето – този месец има Млад вход за тях.

Escape Route започнаха през ноември миналата година и събитията им са в посока EBM, електро, брейкс с уейв и индъстриъл влияния. Първият им гост беше основателят на Pinkman Records – Marsman. След това през януари доведоха набиращата сила чешка диджейка Marie Pravda.

Този месец продължават с трето събитие, като този път гостите са двaма. Става въпрос за две основополагащи имена за белградската ъндърграунд сцена: Stevie Whisper aka Стефан Ункович, основател на лейбълът Yes и Kӣr aka Бане Йованчевич, част от емблематичния белградския клуб Drugstore. Двамата идват тази събота, 25 март, в Micro, като ще са придружени от J-Lost и Стефан Александров.

Kӣr

Схемата за Млад вход е ясна: трима души до 23 г. (включително) ще вземат по един пас за партито. Както винаги, разиграваме пасовете на томбола, а за да се включиш в нея, трябва просто да ни оставиш коментар под поста в Инстаграм или Фейсбук. Участието е до петък на обяд, когато ще изтеглим и победителите. Ако си над 23 г., бъди як човек и сподели инициативата с младите си приятели.

За всички останали, билетите са по 20 лв. преди 1:00 ч. и 25 лв. след това. Ето го и събитието във Facebook.

Какво е Млад вход?

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни