.

Млад вход за Isterika + 7-часов ексклузивен плейлист от Annna

В края на септември пускаме и първия Млад вход за новия есенен клубен сезон. Той ще бъде за първото парти от резиденцията на Isterika в Studio EW, за което вече писахме супер подробно тук. За събитието, на което ще пускат Alex Kassian, Garo и Annna даваме два безплатни паса за хора до 23 г. (включително).

Както винаги, схемата за Млад вход е следната: даваме билетите на томбола, а желаещите да се включат просто трябва да оставят коментар или съобщение в социалните ни мрежи – Facebook или Instagram. Приключваме записването в четвъртък, 22-ри, в 20:00 ч. и теглим двамата победители малко след това.

А докато дойде време за партито, Annna подготви специално за нас и вас един монументален по обем, емоционален, енергичен и силно танцувален плейлист в Spotify.

„Това е музиката, която в последно време ме разтърства и която слушам в интимна обстановка вкъщи. Имам sweet spot за последните часове от едно парти и повечето парчета са такива, каквито много често пускам в закриващите си сетове. Всяко едно от тях за мен е супер секси и когато ги слушам си представям запушения клуб в 6 ч. сутринта и как хората около мен танцуват и се целуват.“

подобни

последни