.

Подкаст еп. 11: Влади Ванков и Венци Ненков

В последния епизод от подкаста за годината правим равносметка на изминалата 2023 – значимите или просто любопитни събития и случки от последните 12 месеца. За целта ни гостуват двама души, които са част от случващото се в клубната сцена във всичките му аспекти – от организация до трещене и всичко, което между двете.

Единият гост е Влади Ванков. Той е един от основателите на отворилият тази година клуб Дом, но също и един от основателите на емблематичното Studio Elegantly Wasted. Той работи няколко години за фестивала Meadows in the Mountains и откакто се помни е в сферата на събитията.

Вторият гост е Венцислав Ненков. Основател на компанията за стрийминг на събития – omai.tv, той движи инстаграм платформата Sofia Tonight, която започна със споделяне на събития от нощния живот и прерасна във видео подкаст, който сега прави заедно с Дом и OffBeat Radio. Той самият се описва като част от мажоретния състав на клубната сцена.

Трима артисти от Влади:
1. DJ Assault
2. Guy Contact
3. Temporal Regularity
Bonus: DJ Kiril K aka Koko

Трима артисти от Венци:
1. Inert
2. Laurine
3. Rising Appalachia

Освен в Spotify и YouTube, подкастът на Фонотеката може да се слуша също и в Apple Podcasts и Google Podcasts.

Фонотеката вече има и своя Patreon страница, така че, ако ви харесват нещата, които правим, включително и този подкаст, може да ни подкрепите там с каквато сума прецените.

Подкастът на Фонотеката е реализиран с финансовото съдействие на Национален фонд Култура.

подобни

последни