.

Млад вход за WUS x Micro тази събота

Младият вход за месец април е за пролетното подгряване за фестивала Wake Up Stran-Jah в Micro на 9 април, събота. Всъщност, подгряването за 2022 започна още в края на миналата година в берлинския клуб Hoppetosse, а сега ключови имена за събитието като Bosha, Garo и кураторката на фестивала Laylla Dane се събират в София, като взимат със себе си и Jane Fitz.

UK диджейката Jane Fitz, монументална колекционерка с около 8,500 винила по нейни изчисления, трябва вече да е позната на местната публика. Тя е гостувала два пъти в Студиото, както и няколко пъти на фестивала Meadows In The Mountains, а също и на последното издание на Horizon в Банско.

Четиримата планират парти, което ще продължи 13 часа (а може би дори повече), от 23 ч. в събота до 12 ч. на обяд в неделя. Заедно с WUS сме отделили три паса за Млад вход, като схемата вече трябва да е ясна – хората до 23 години, включително, ни пишат в някой от каналите ни: Instagram, Facebook или на hello@fonotekaelektrika.com, а в четвъртък вечерта ще обявим тримата, които печелят.

А на останалите да подшушнем, че има лимитирана серия по-достъпни билети за партито тук.

Снимка: Михаил Новаков за Wake Up Stran-Jah

Иначе тази година фестивалът Wake Up Stran-Jah отбелязва юбилейните 10 години, както и 5 откакто за неговата програма и развитие се грижи Марта Дънева или Laylla Dane. През това време той обърна програмата си изключително към локални таланти, за да покаже възможностите на родните диджеи както на местната публика, така и на много чуждестранни фенове, които пътуват до България, специално за събитието. Това лято WUS ще се проведе между 12 и 15 август, а новините за програмата тепърва пердстоят. За тази цел наблюдавайте каналите на фестивала в Instagram и Facebook.

Снимка: Михаил Новаков за Wake Up Stran-Jah

подобни

последни