.

СПЕЦИАЛЕН ПОДКАСТ ЕПИЗОД: CCC ПАНЕЛ 3

Това е третият и последен специален подкаст епизод от серията, посветена на форума на Ritual Gatherings – Contemporary Culture Conversations. Вече представихме панел 1 от форума с DJ Steven, Йосиф Лазрак и Влади Ванков ето тук; и панел 2 с Фарис Аббас, Laylla Dane, Diass и Бенджамин Сас ето тук. Така че сега е време за третия панел: Къде се хората? Проблеми и решения пред локалните промоутъри, с участието на Анна-Мария Хаджистоянова, Isterika, Георги Йовчев, Sunday Bunch, Димитър Йонков, Stamina и Джем Деянов, Ние. 

В началото на епизода при мен отново е Фарис Аббас от Ritual Gatherings, с който коментираме рандъм резултати от изследването на електронната сцена в България. 

Като това дали тези 65% от хората, отговорили, че са готови да плащат от 40 лв. нагоре за парти с гост не преувеличават. Или пък за това, че едва 40% се информират за събития от онлайн медии. Споделяме двата резултата тук, а от Ritual Gatherings обещават скоро всички резултати да са достъпни онлайн. 

Това беше последният панел от CCC и в края на записа може да чуем и официалното закриване на форума от Фарис. 

Както винаги подкастът е наличен в Spotify, Apple и Google Podcasts. През януари продължаваме със съвсем истински нов епизод. И между другото, време е да натиснете бутона Subscribe в платформата, в която ни слушате. Ей така, да не изпускате.

Подкастът на Фонотеката е реализиран с финансовото съдействие на Национален фонд Култура.

подобни

последни