.

Стартираме нова инициатива МЛАД ВХОД

Ако на една сцена няма млади хора, то тя няма да продължи да се развива, дори да е в топ състояние. Хората на нашите партита са дефицит, а тези в ранните си 20 години почти изцяло отсъстват. В опит да променим това, стартираме проекта МЛАД ВХОД. Една инициатива на Фонотеката в партньорство с български промоутъри и клубове. Тя ще даде безплатен достъп до селектирани партита и събития на ограничен брой хора на възраст до 23 г. – хора, за които често вход от 10, 15 или 20 лв. е почти целият им бюджет за вечерта.

Първият МЛАД ВХОД ще бъде тази събота за партито на Curses в Micro, когато заедно с EBM / дарк диско / уейв продуцента ще пускат още и българските артисти TECHNOBETON, sayulke и Charlie. Фонотеката заедно с организаторите, предоставяме три двойни паса на хора, които са родени не по-рано от 1998 г.

Единственото, което желаещите трябва да направят е да ни пишат в някой от нашите профили във Facebook, Instagram или дори имейл на hello@fonotekaelektrika.com. Ако желаещите са повече от трима, ще направим томбола, за да определим, кой влиза безплатно.

Инициативата няма промоционална цел и не изисква лайкове и споделяния, но ако смятате, че ваши приятели ще се изкефят на идеята, със сигурност приветстваме всякакво разпространение, било то и просто с коментар или таг на приятел.

Сред основните цели на Фонотеката винаги е било да популяризира електронната музика; да привлече по-голяма публика към местните клубни събития; да работи в посока предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. МЛАД ВХОД е част от тези усилия.

подобни

последни