.

Млад вход за СКИТНИК с Tobias., Laylla Dane и Dreamdance

„От незапомнени времена скитниците пътешественици са тези, които разпространяват сред хората магията на най-големите удоволствия в живота, а именно танцът, музиката и фестивалите.“ Така се представя колективът и клубна серия СКИТНИК, която от 2021 г. прави ъндърграунд събития с фокус върху хипнотичното техно.

На 15 март те ще направят второто си парти в клуб Дом, където канят германския ветеран Tobias., издавал за лейбъли като Ostgut Ton, Giegling, Non Series, Perlon, Wagon Repair, и българската артистка и кураторка на фестивала Wake Up Stran-Jah, Laylla Dane. Те ще бъдат придружени от един от основателите на СКИТНИК – Dreamdance.

Досега СКИТНИК имат зад гърба си партита с гости от Япония, Италия, Холандия, Испания, Финландия, Израел и Македония, като по-голямата част от тях пускат за първи път в страната. Някои от тях са DJ Nobu, Luigi Tozzi, Psyk, Conforce, Biri и Feral.

Това е партито, за което отново отваряме Млад вход. Схемата за Млад вход трябва вече да е ясна – трима души до 23 г. (включително) ще вземат по един пас за партито. Както винаги, разиграваме пасовете на томбола, а за да се включиш в нея, трябва просто да ни оставиш коментар под поста в Инстаграм или Фейсбук. Победителите ще бъдат обявени в петък на обяд.

За всички над 23 г. – първо, направете някой млад приятел щастлив и му препратете материала. Иначе билети за партито на СКИТНИК ще има на вратата на Дом. Може да откриете понече за партито във Facebook и в RA.

DJ Nobu по време на събитие на Скитник през октомври 2023

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни