.

Новата резиденция на Isterika стартира с Guy Contact и DJ Luv You

С началото на новия сезон една от най-отличимите клубни серии на София се завръща с резиденция на нова локация. Фамозната и пищна Isterika започва следващото си деветмесечно музикално приключение на 15 септември, когато кани Guy Contact и DJ Luv You в клуб Дом. Това ще бъде и откриващото есенно събитие за клуба, единствено за този първи уикенд. A Isterika, която винаги набляга на добре подготвената визуална среда, ще предложи обновена и бляскава артистична атмосфера.

Това ще бъде първото от общо девет ежемесечни събития, организирани от основателката на серията Annna. Тя продължава с установения еуфоричен меланж от Hi-NRG, прогресив хаус и хипнотично техно като ще добави и нови стилове като минимъл, дъб и UK геридж. 

Annna споделя повече за новата резиденция: “Вълнувам се, че пренасям партито в пространство, което усещам като вкъщи, където работя с близки хора и където съм имала много прекрасни изживявания. Ще бъде специално да споделя предстоящото с целия екип и да виждам всичките си колеги през тези вечери. Също е вълнуващо и че Isterika минава на следващото ниво, тъй като Дом е доста мащабен клуб и по всяка вероятност партито ще се разрасне и ще стигне до повече хора.”

Ако искате да разберете ексклузивно инфо за това и всички следващи партита, може да влезете в Telegram групата на Isterika, където ще бъдат обявени и диджей сетовете по часове в деня на събитието.

Визии: Вероника Славчева и Pastedko

Вече би трябвало да сте чували за основния гост на вечерта. Guy Contact идва от горещия австралийски град Пърт, където изработва собственото си звучене с хаус, транс, брейкс и асид. Само през последните 9 месеца той успя да издаде цели три EP-та: Out of My Head (Into My Body), New Found Energy и Anemone – Unconscious Connection. С диджей сетовете си пък през лятото той стана част от няколко фестивала, водещият, от които беше Dimensions. За партито на Isterika готви от психаделичните си текстури и атмосферичен фон. 

Специално за Фонотеката той събра 15 от траковете, които го вълнуват в момента в един стегнат плейлист в Spotify, част от серията ни с гости. Селекцията е супер за плавно загряване вкъщи – започва леко и преминава във висок клубен интензитет.

DJ Luv You също пристига от Австралия и по-точно от Мелбърн, където небинарният диджей и мултидисциплинарен артист основава парти серията LUNA Blessings. Тя се фокусира върху жени, куиър хора и други небинарни артисти. Посещението в България е спирка от първото международно турне на DJ Luv You, което досега е минало през спирки като фестивала Kala и HÖR в Берлин. Това, което очакваме от диджей сета е заразяващ ентусиазъм и безкрайна енергия. 

Билетите за това откриващо сезона парти с Annna, Guy Contact и DJ Luv You са вече в продажба през epay.go, като най-ранните вече приключиха.

И последно, въпреки че не можем да ви споделим кои са следващите артисти, които ще гостуват в резиденцията на Isterika в Дом, можем да ви кажем за кои дати да се приготвите до края на годината: 20 октомври, 24 ноември и 9 декември. Артистите за октомври ще бъдат обявени на 24 септември.

подобни

последни