.

Млад вход януари: Isterika и THC

Стартираме първия Млад вход за годината с Isterika и третото парти от резиденцията в Studio Elegantly Wasted. След две събития с хедлайнерите Алекс Касиан и Байрон Йейтс, сега клубната платформа кани колумбийската диджейка, базирана в Берлин THC или Таня Хумерес Кореа.

THC прави хаус и техно сетове, които винаги са мега енергични, ударни и еуфорични – определения, които вече са отличителна черта и за партитата на Isterika. THC е чест гост на Panorama Bar и резидент на клубната серия Radiant Love, а от миналата година и на платформата HÖR, със серията си HOT BOX by THC. Пускала е сетове както за популярни издания като DJ Mag, така и за платформи като Standard Deviation, свързана с киевския клуб ∄ или K41.

От локална страна към THC ще се включат добре познатите диджеи Деян Димитров и създателката на Isterika ANNNA, която ще закрие партито със b2b сет.

Ето я и схемата с Млад вход – трима души до 23 г. (включително) ще вземат по един пас за партито. Както винаги, разиграваме пасовете на томбола, а за да се включиш в нея, трябва просто да ни оставиш коментар под поста в Инстаграм или Фейсбук. Участието е до полунощ в четвъртък, а победителите ще бъдат обявени в петък до обяд. Ако си над 23 г., бъди як човек и сподели материала с младите си приятели.

Какво е Млад вход?

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана.

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни