.

Нова селекция винили в Micro

Магазинът на Micro започва новата година с увеличена селекция от плочи. Тя е специално подбрана от Laylla Dane и Garo, които през последните няколко месеца са обикаляли мазета и скрити колекции из Берлин, за да докарат нови попълнения в магазина – както отлежали във времето находки така и някои чисто нови издания. Стилово плочите се простират в техно, асид и минимъл хаус, както и малко днб и хип-хоп. Марта (Laylla Dane) споделя, че селекцията е правена не само, за да задоволи търсенията на диджеите, но и интересите на редовите фенове.

Garo и Марта се ровят в буквалния ъндърграунд

За да помогне на посетителите да се ориентират в състоянието на плочите, селекцията на Micro вече ще бъде разделена в три цветови категории. Ако трябва да използваме Discogs скалата, може да я наредим така: Синьо = Very Good; Жълто = Very Good Plus; Оранжево = Near Mint / Near Mint Minus. Средно цените ще варират между 10 и 30 лв., като естествено специалните издания ще вървят и нагоре.

По този случай Laylla Dane и Garo ни споделят и пет от любимите им находки, които пускаме по-долу. А преди да приключим, ето и още една новина от Micro – търсят да наемат сътрудник по продажбите и стопанисването на магазина за плочи. Така че ако си музикален нърд, който отделя толкова време в поддръжката на плочите си, колкото и в слушането им, направо им пиши на info@microrecords.bg. Цялата обява може да видиш тук. А сега ето пет трака от новите издания, които можеш да си купиш от Micro.

Target – Target / 1988 – 10 лв.

Teknophobia – Revolution – 10 лв.

Mastermind – 70’s Flava – 15 лв.

Funk D’Void – Diabla – 15 лв.

The Federation – The Beat Of The Heart – 15 лв.

Micro се намира на ул. Карниградска 19 в София.

подобни

последни