.

Млад вход за Bruno Schmidt, Garo и Stephan Panev в Micro

Английският диджей и продуцент Bruno Schmidt вече над десет години е чест гост на България, най-вече с участията си на фестивала Meadows in the Mountains. На 12 май той се връща отново тук, този път в Micro, където ще бъде придружен от две доказани в маратонските купони родни имена – Garo и Stephan Panev.

Точно това ще бъде партито, за което Млад вход отваря през май. Заедно с Micro даваме три паса на трима души до 23 г. (включително). Знаете схемата – раздаваме трите паса на томбола, а желаещите да се включат просто трябва да оставят коментар в нашите профили в Инстаграм или Фейсбук. Теглим победителите в петък след 12 ч. на обяд.

За всички останали, билети за партито могат да се купят предварително в Resident Advisor, а ето тук е събитието във Facebook.

Какво е Млад вход?

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни