.

Основателите на Les Yeux Orange идват в Micro този петък

Топ дизайн от Тим Хенгер

На 5 ноември, по покана на TECHNOBETON, в Micro гостуват Рафаел Месан и Станислас Беснар – основателите на култовата музикална платформа и лейбъл Les Yeux Orange. Французите ще бъдат подгрявани от Li Lie и sayulke от Фонотеката – Li Lie ще открие вечерта със селекция от мъгливо диско, а после sayulke ще натопорчи денсфлора преди да чуем гостите от Париж. За накрая пък TECHNOBETON е приготвил домашно направени екзотични бийтове.

Рафаел (Noctambulo) и Станислас (Humangigz) основават Les Yeux Orange през 2013 г. Мисията им е проста – да споделят енциклопедичните знания и страстта си към музиката със света. След дълга кариера като селектори и диджеи те започват да публикуват всякаква електронна музика, както и сетове на световно утвърдени имена през неизчерпаемия си YouTube канал. Идва и 2014 г., когато именно партитата и букингите им в La Rotonde са причина този клуб да си извоюва репутацията на неизменен титуляр в парижката електро сцена.

Рафаел Месан и Станислас Беснар a.k.a. Les Yeux Orange

През 2015 те стартират серията с премиери в Soundclоud, където публикуват неиздавани тракове от предстоящи рилийзи. Днес Les Yeux Orange е известна като една от най-добрите платформи за електронна музика. Името им набира слава на международната сцена и то вече не е само платформа, но и лейбъл. Така Noctambulo и Humangigz постепенно, но сигурно превземат и европейските клубове. В момента са резиденти в известния парижки клуб La Java, а междувременно основават и лейбъла Good+, който със скоростта на светлината пласира бестселър след бестселър в категорията disco-funk edits. За тези от вас, които не са чували за тях – ето и линк към Soundcloud профила им, в който денонощно се излива солидно количество нова музика.

Тук е събитието във Facebook, входът е 10 лв. преди 00:00 ч., а след това – 15 лв. Ще се допускат лица само със зелен сертификат, или антигенен тест. Стоенето отвън пред входа на клуба не се препоръчва.

подобни

последни