.

Experiment Intrinsic в Micro с лейбъла Astral Industries

Представихме Experiment Intrinsic миналата година, малко преди първото му провеждане в България през юни. Фестивалът, който започва като серия ембиънт/експериментални събития в Лондон през 2014 г. е основан от българската артистка Наталия Петкова и тази година тя готви второто му издание.

Като загрявка за него, на 6 май в Микро, Наталия кани две имена от един от водещите ембиънт лейбъли от UK Astral Industries. В София ще пуска базираният в Лондон и с корени в Иран основател на лейбъла ARIO. Той умело съчетава психаделически ембиънт и техно с дълбоко и трипи звучене, което е вдъхновено както от дрон естетиката, така и от природата.

В Микро ще застане и един от резидентите на клубните вечери на Astral Industries в Лондон – O.UTLIER. Ирландският продуцент е основател на лейбъла Titrate, който пък е фокусиран върху експерименталните пространствени звуци. До двамата гости зад пултовете в Микро, разбира се, ще застане и самата Наталия.

Ранните билети за събитието са вече изчерпани, но все още могат да се купят стандартни през Resident Advisor. А тук може да видите и събитието във Фейсбук.

подобни

последни