.

Специален подкаст епизод: Contemporary Culture Conversations, Панел 2

Продължаваме серията епизоди в подкаста, в които представяме записи от първото издание на форума на Ritual Gatherings Contemporary Culture Conversations. Вече пуснахме епизода с панел 1 с DJ Steven, Йосиф Лазрак и Влади Ванков, така че сега е време за фестивалния панел. В него взеха участие Фарис Аббас, Ritual Gatherings, Марта Дънева aka Laylla Dane, Wake Up Stran-Jah, Пламен Василев aka Diass, Lost Gipsyland и Benjamin Sassе, Meadows in the Mountains, а модератор е Влади Ванков.

Както в първия специален епизод и тук в началото обсъждаме част от данните в изследването. Данни, които намирам за забавни и обсъждаме не съвсем сериозно. Оставяме сериозното за самите панели. Този път с Фарис говорим за две неща. 

2.5% от участниците в изследването или цели 70 човека са отговорили, че ходят на над 6 фестивала в годината. И ако не броят София Диша за фестивал, то как имат останал серотонин след това?

Повече от половината посетители на фестивали не биха доплатили за активности като йога и катерене. Да идеш с децата на няколкодневен електронен фестивал? Смело.

Панелът е на английски език, за да се включи в него и Бенджамин от Meadows in the Mountains. Следващият, трети епизод, който ще представи записа от последния панел, ще излезе на 30 декември. Както винаги подкастът е наличен в Spotify, Apple и Google Podcasts.

Подкастът на Фонотеката е реализиран с финансовото съдействие на Национален фонд Култура.

подобни

последни