.

„Аз съм твоят хаус Иисус.“ Flex Zone Project – Mrysen Hals Deluxe

Стефан Панев и Димо Генков aka Flex Zone Project

Миналият уикенд дългоочакваното соло EP на Flex Zone Project дропна чрез лейбъла на Стефан Панев ВИС-3. Изданието на „единствената БГ бойбанда“ е и първият фокусиран върху дансинга албум от лейбъла. Получаваме четири нови парчета и по един ремикс от Bosha и Peppou, които напълно оправдават хайпа.  

Зад Flex Zone Project стоят Димо Генков и Стефан Панев. След силните им солови изпълнения под имената MEDO3A и MONEY Q WRIST (по-рано през годината той изкара EP-то FOLKCORE), плюс дебютнoто за Flex Zone Project парче, OGLEDALNA STAQ, поместено в семплъра Разместени Чувства [VIS305], имахме сериозни очаквания към това какво следва. 

Mrysen Hals Deluxe безкомпромисно и категорично ги надминава. В рамките на албума намираме парчета, подходящи за всеки стадий на едно читаво парти, превръщайки го в задължителен инструмент за всеки себеуважаващ се местен диджей. Продукцията е стегната и функционална, варираща от хаус и бавен, мазен chug до асид и техно, а вокалите на Димо са мръсен секс.

Трак на лятото можем да наречем ремикса на Peppou – абсолютен кросоувър хит,  предизвикал хиляди сторита от екзалтирани джен зи фенове в EXE Beach Bar. 

Ремикса на Bosha пък вече е нареден във флашката ми за гигове, и дебне момента да бъде пуснат на голяма система, в готовност да накара фенове и фенки да свалят бельо и мятат сутиени.

подобни

последни