.

Подкаст еп. 4: That Divine с Йосиф Лазрак и Николай Петков

В четвъртия епизод от подкаста на Фонотеката си говорим за организирането на събития – от партита в задни дворове до фестивали покрай дюни и в гори. Което всъщност е историята на колектива That Divine. За това разказват две от водещите имена в него: Йосиф Лазрак и Николай Петков. Те са две трети от екипа, заедно с Боян Любенов, а тримата движат и фестивала Where We At.

Освен да разказват всякакви истории от богатия им опит, те споделят и няколко ценни съвета за създаването и промотирането на събития, които ще са полезни на всеки, който тепърва започва да се занимава с това. 

Ето и трима артисти, които трябва да чуеш по препоръка на гостите:

От Николай Петков:
Scott Avery
Traumer
Christopher Ledger

И от Йосиф Лазрак:
D.Dan
Job Jobse
Impérieux

Освен в Spotify, подкастът на Фонотеката може да се слуша също и в Apple Podcasts и Google Podcasts, а вече и в YouTube. Четвъртият епизод може да се гледа и на видео.

Както обикновено, ако искате да дадете идея, да похвалите или да се оплачете от епизода, пишете смело на podcast@fonotekaelektrika. Освен това, Фонотеката вече има и своя Patreon страница, така че, ако ви харесват нещата, които правим, включително и този подкаст, може да ни подкрепите там. В момента измисляме допълнително съдържание, специално за хората, които ни подкрепят по-сериозно, но още сега можеш да отидеш там и да ни черпиш един шот.

Подкастът на Фонотеката е реализиран с финансовото съдействие на Национален фонд Култура.

подобни

последни