.

МЛАД ВХОД за Ние. в Лоф.ть

За второто издание на МЛАД ВХОД – инициативата, в която заедно с локални промоутъри осигуряваме безплатни пасове на хора до 23 г. – се съюзяваме с Ние. От стартирането на клубната серия в началото на 2019 г., Ние. направиха няколко емблематични партита с артисти като Elena Colombi, Interstellar Funk, Mozhgan, Skatebard, Katerina, заедно с местни имена, само част, от които са Snezhana, Stephan Panev, J-Lost, Risto. Промоутърът успя да създаде отличителни звук и вайб на събитията си, а още от самото начало и винаги силна визуална идентичност с помощта на българската илюстраторка Виктория Николова pllik.

Този петък, 11 февруари, Ние. правят парти на една нова или по-скоро обновена локация. Лоф.ть на ул. Черковна 28 се помещава в бившия завод Зрънчо, който представляваше парти локация в периода около 2010 г. Тогава например там гостува основателят на лейбъла Cómeme Матиас Агуайо заедно с местна подкрепа от 1000Names. Сега Лоф.ть възраждат локацията и първото парти там се пада на Ние., които събират Risto, Desita, Maverb от Бразилия, както и основателят на Ние., Джем, за нощ с електро, брейкс и техно.

За това парти даваме четири единични паса като част от МЛАД ВХОД и както предишния път, единственото, което желаещите до 23 г. възраст трябва да направят е да ни пишат, където преценят – hello@fonotekaelektrika.com, Facebook, Instagram. Всички писали ще бъдат събрани в томбола, резултатът, от която ще бъде обявен в петък, в 12 ч. на обяд.

Споделете с младите си приятели, елате на купона.

Защо инициативата МЛАД ВХОД съществува, четете тук.

Един от първите кадри от Лоф.тъ

подобни

последни