.

Млад вход за Terra с DMX Krew live & Herodot в Дом

Тази събота българското крю Terra влиза в Дом за пръв път и прави това с двама различни един от друг, но доказани артисти. И двамата са диджеи, продуценти, звукови инженери и собственици на лейбъли, които са познати на клубове и фестивали по целия свят. А ние отваряме Млад вход за тях.

DMX Krew или Едуард Ъптън има свой специфичен стил, пълен със синтове, който съчетава електро, асид, брейкс, техно и хаус. Той прави музика още от 90-те като първите му издания са за лейбъла на Aphex Twin Rephlex и оттогава не е спирал да създава музика като само тази година има 3 EP-та и 2 сингъла.

Herodot е един от гордите представители на минимъл сцената на Румъния. Ученик на RPR школата, той движи лейбъла Unanim и е част от семействата на фестивала Sunrise и емблематичния букурещки клуб Guesthouse.

Кадър от последното парти на Terra, на покрива на Ellipse Center

Към гостите ще се включат и местните имена Factuaw и Antoni, добре познати от клубните нощи на София, а и от партитата на Terra.

Схемата за Млад вход трябва вече да е ясна – трима души до 23 г. (включително) ще вземат по един пас за партито. Както винаги, разиграваме пасовете на томбола, а за да се включиш в нея, трябва просто да ни оставиш коментар под поста в Инстаграм или Фейсбук. Победителите ще бъдат обявени в петък вечер.

За всички над 23 г. – първо, направете някой млад приятел щастлив и му препратете материала и освен това, все още има билети за партито в RA.

Какво е Млад вход?

Млад вход е инициатива на Фонотеката, в партньорство с локални промоутъри и клубове, с които даваме безплатни пасове за селектирани партита на хора до 23 г. Често за тези хора вход от 15, 20 или повече лева е почти целият им бюджет за вечерта. Особено, когато икономиката отново е преебана. 

Сред основните цели на Фонотеката винаги са били да популяризира електронната музика; да привлича по-голяма публика към местните клубни събития; да работи за предаване на опита, натрупан от работещите в клубната сцена занапред. Млад вход е част от тези усилия. 

подобни

последни