.

Terra водят Матю Джонсън и Фил Евънс в Ялта тази събота

Матю Джонсън

С над 20 годишна история Матю Джонсън е доказано име на електронната сцена. Той е познат с иновативните си, заплетени изпълнения на живо пред публика, както и с топла органична, но свръх динамична продукция. Неговото мелодично и трипарско звучене, допълнено от неподражаем ритъм, характеризират богатата му дискография, която през годините е издавана от емблематични лейбъли като Hypercolour, Kompakt и Crosstown Rebels, измежду много други.

За нърдовете ще споделим, че част от аналоговия арсенал на Джонсън в студиото му включва Roland TB-303, the Korg MS-20, Moog Minimoog, Roland SH-101, като последният използва във всеки негов сет на живо. Да притежаваш аналогов синтезатор е вече нещо характерно за много от продуцентите, но Джонсън пренася машината даже и на сцената, каквото ще направо и тази събота в София.

Матю е наизвадил техника

Матю Джонсън пристига за сет на живо в Room 2 в Ялта на 11 март по покана на колектива Terra. Към него ще се присъедини още един диджей и продуцент, базиран в Германия. Фил Евънс е резидент на легендарния клуб Robert Johnson и основател на лейбъла Pager Records както и на Freizeit Records.

В Зала 2 на Ялта Terra канят и двама артисти от локалната сцена – Frykk и Factuaw. Все още има билети по 20 лв. за събитието през Eventim, като на входа цената ще е 30 лв. Докато дойде време за партито, може да загрееш с ето този сет на живо с Матю Джонсън от миналия декември.

подобни

последни