.

Клубната серия Escape Route отбелязва 1 г. с Elena Colombi в ДОМ

„Зад пулта Colombi е позната с това, че акцентира повече на енергията и емоцията, отколкото на формата и функцията – подход, който постоянно изкарва на преден план непознати и неоткрити артисти в богат спектър от взаимносвързани жанрове.“ Харесваме това описание на Elena Colombi, защото акцент върху енергията и емоцията е точно това, от което има нужда клубния живот наоколо. Суровата енергия, която кара публиката да избухва, винаги ще бие технически перфектните сетове, които не провокират движение. И след като Colombi гостува в София през 2019 г., по-скоро сме уверени, че може да ни предостави точно тази сила.

Родената в Италия артистка, с опит на сцените в Лондон, Брюксел и Амстердам, си е изградила име от радиопредаването ѝ по NTS, фестивали като Dekmantel, Nuits Sonores, ADE и Unsound и с миксове за издания като FACT, Crack Magazine, Intergalactic FM и Digital Tsunami. Тя е и основателка на лейбъла Osàre! Editions, с който издаде и албум от българския дарк уейв проект Виолетов Генерал. Стилът ѝ е еклектичен, но все пак сред обскурните тракове, които селектира водещи са уейв и техно, EBM и пост-пънк, както и дъбстеп

Елена Коломби

Elena Colombi е изборът, който J-Lost и Стефан Александров правят, за да отбележат една година от създаването на клубната им серия Escape Route. Попитани какво са научили за това време като промоутъри, те отговарят: „Научихме, че за успешна и стабилна парти серия ти трябват много пари за харчене, много здрави нерви, много добри познати, много контент и много фолоуъри, които редовно циркулират по събития. Доста далеч сме от зачеркването на този списък, но пък научихме, че по стария начин — чрез музика и качество — също става, но доста по-бавно и с доста повече риск.“

Въпреки това те планират да продължават заради куриозните и смешни истории, които им се случват, заради шанса да се запознаят с нови интересни артисти и заради хората, „които ни се доверяват и знаят, че няма да ги разочароваме музикално“.

Най-сигурният начин да подкрепите усилията на Escape Route е като просто се появите на партито тази събота. Тук може да видите събитието във Фейсбук, а билети могат да се купят предварително през RA.

подобни

последни