.

Новата серия за купон I/O стартира с Risto, Ebbesen, sayulke и VIHR в Micro

Както казаха от Ъпсурт едно време: “Инпут-аутпут, добре”, което може да броим като предварителната официална рецензия за предстоящото първо парти от новата серия I/O. Тя ще предлага партита с мелодична и винаги танцувална електроника без строги ограничения в стиловете, като целта е да се случват веднъж месечно в София и Пловдив. I/O стартира с отварянето на клубовете този четвъртък със събитие в Micro, където ще пускат Ebbesen, sayulke, VIHR и Risto.

Христо Пенчев Risto е сред малкото диджеи, за които с пълна сила важи клишето „няма нужда от представяне.“ Той ще направи хибриден сет с плейър и грамофони пред Micro между 18 и 22 ч. и по-този начин не само открива новия парти сезон, но и сезона на открито.

sayulke или Самуил Кехайов е сред организаторите на I/O заедно с Деница Чакърова и визуалния артист Петко Танчев. През миналата година този батка от пловдивския Кючук Париж стана част и от софийската сцена, а освен това го познавате и като автор във Фонотеката.

https://soundcloud.com/sayulke/250221a

Димитър Стоянов е шефът на диско сетовете по нашите ширини, но няма нещо, което да не може да миксира. Скоро очакваме от него да обяви и първата си оригинална диско продукция. Тук е записал един микс специално за I/O.

Виктор Христозов или VIHR е познат от второто издание на фестивала WhereWeAt, а музикалният му вкус е изграден през годините му прекарани в Холандия.

Вратите на Micro отварят в 23:00 ч., входът е 10 лв., а тук е събитието във Facebook. След това, в петък, I/O ще е в клуб VOID в Пловдив, където към Sayulke се включват Denitzа и Mironov. Отново Facebook събитие.

подобни

последни