.

Stamina w/ Somewhen at Studio EW

Този петък Stamina кани Somewhen на ново за промоутърското крю място – Studio EW. Somewhen е от полско семейство, но израства в берлинския квартал Нойкьолн. Първоначално слуша и прави хип-хоп, като ходи в такъв тип клубове в западната част на града, но, както казва в материал за Mixmag, там често се е стигало до тупаници, което не му е допадало много. На техно такива неща обаче не са се случвали и той сменя средата, като с времето става неизменна част от берлинската техно сцена.

Днес Somewhen може да се похвали с резиденция в Бергхайн и участието си като артист в агенцията на клуба Ostgut Booking. Като продуцент, той е повлиян както от групи като Depeche Mode и Massive Attack, така и от клубната берлинска култура. От 2014 до днес Somewhen издава музика за собствения си лейбъл SANA, а също и за Ostgut Ton, Unterton и лейбъла на Marcel Fengler IMF.

Преди партито на Stamina с него включвам последния му сет за Club Quarantäne, записан през юли. Тук пък има и негов ремикс на парчето на Héctor Oaks – Is Imminent. На самото парти в петък Somewhen ще бъде заедно с Димитър Георгиев, Cardioactive и Markov.

подобни

последни