.

Jisatsuken се завръща с нова компилация и рожден ден в ReBonkers

Точно 20 години след зараждането си, експерименталният български нетлейбъл Jisatsuken, който в началото на годината сподели целия си каталог онлайн, се завръща триумфално с трета част от емблематичната си серия компилации Kokaku.

В Kokaku #3 участват както все още активни и актуални артисти, познати от първото издание от 2003 г., така и други приятели на лейбъла, чиито имена ще бъдат разкрити чак в деня на издаването. Гарантирано можем да очакваме ембиънт и експериментална електроника с подчертана мекота и емоционалност – запазената марка на Jisatsuken през годините.

Освен новото издание Jisatsuken ще празнуват и рожден ден в родния си град Варна с ненатрапчиво, но изключително значимо за местната общност събитие – уютно парти в пространството за независима култура ReBonkers на 21 октомври от 18 ч. Програмата включва лайв и импровизации от qsenq и trohi и два сета с музиката на Jisatsuken, представени от Oshogy – ретроспекция от 2003-2015 и представяне на Kokaku #3.

След представянето на новата компилация, лейбълът продължава партито в клуб Cymatic заедно с DJ Jijo и Peter Skoog от 23:00 ч.

Целият каталог на Jisatsuken може да намерите тук.

подобни

последни