.

Hypnos – Delusion Achiever //album

_MG_8553 Станислав Генадиев на преден план преди партито с Contemporary Techno Structures през март.

В средата на юни излезе българската електронна компилация Eastern Depths 3, в която освен че участва с по един трак от двата си проекта – Genda и Hypnos, софийският продуцент Станислав Генадиев е и един от движещите хора при създаването ѝ. Завчера пък той изкара още нова музика – чисто нов албум на име Delusion Achiever.

Delusion Achiever съдържа 6 мрачни ембиънт трака с изкривени звуци като за космически хорър филм. Подобно на миналогодишното EP After The Maze под псевдонима му Genda, и тук Генадиев създава музиката с множество източници – синтове от Elektrоn Monomachine и Kasio cz5000, теренни записи и изкривени гласове, акустични инструменти. Hypnos описва записването на албума като един доста медитативен процес.

С две думи, дзен монаси, които за храмове имат заводи, ще имат тази музика за химн.

Delusion Achiever излиза през българския лейбъл Mahorka и може да се слуша свободно през bandcamp, а може да подкрепим изданието като го купим на определена от нас цена. Албумът идва и с много приятна обложка, правена от Ангел Драганов.

Като бонус, ако не сте в настроение за ембиънт, отдолу може да чуете един трак от Hypnos, който е правен преди албума и има по-техно звучене – Subliminal.

https://soundcloud.com/hypnosgenda/subliminal

подобни

последни