.

Contemporary Techno Structures // Sofia, Mixtape5

Серията парти събития Contemporary Techno Structures, зад която стоят хората от Artmospheric и Acoustic Waves, започва да се провежда в края на 2011 г. Оттогава са организирани общо шест събития, повечето от тях в Студио 414, но също и в малката зала на Mixtape5.

За тези над четири години в София са гостували техно артисти като Ness, Antonio Giova, Eric Cloutier, Refracted, Cladudio PRC и Alan Backdrop. Този месец серията се възражда с ново парти, което ще бъде може би най-голямото досега. Или поне такава заявка дават както мястото – голямата зала на Mixtape5, така и артистите.

CTS_Flyer

Тази събота, 26 март, на Contemporary Techno Structures ще гостуват техно и IDM продуцента Kangding Ray, италианецът Brando Lupi, както и българските продуценти Милан и RoboKnob (общият проект на Ясен Георгиев и Станислав Генадиев). За визуализациите ще се погрижат от Phormatik Visual Lab и Aksvenur (Elektrick.me).

Като по поръчка само преди няколко дни Kangding Ray изкара чисто нов сингъл – Ardent, който е част от общото му издание с френския техно продуцент Rrose. Ardent може да се чуе тук.

Има нова музика и от другите участници на партито – Roboknob. В края на февруари проектът сподели 9 експериментални техно трака, обединени под описателното име Studio Session Cuts. Те са част от новите неща, които двамата продуценти ще представят на CTM. Наскоро те показаха и още една порция тракове – Session Cuts #2, които могат да се чуят по-долу.

Билети за Contemporary Techno Structures се продават в мрежата на Eventim и онлайн на цена 25 лв., а на място ще бъдат по 30 лв. Партито започва в 23 ч., а клубът ще е отворен от 22 ч.

Повече инфо може да се намери във Facebook събитието, както и на уебсайта на Artmospheric.

подобни

последни