.

All-In // Techno Rave Party Sofia

all in party

Тази вечер шест dj и електронни изпълнители ще заформят стабилно техно парти в клуб Playground в търговския център Paradise. Локацията е малко странна, но участниците са школувани из всякакви декадентски парти пространства. Става въпрос за Ясен Георгиев – Z3n, Станислав Генадиев – Генда, Mr. Smiff, Кирил Дончев, Riddimbox и не на последно място Lena:k – dj от Aвстрия с няколко участия на партита в България в серията Techno Experimental Night.

Ето я и информацията, която имаме за тях:

Riddimbox / Mellow Sounds – изключително разнообразен и музикално образован DJ, който ще се заеме с тежката задача по подгряването на партито. Радио водещ нa ежеседмичният интернет стрийм Mellow Sounds Radio – https://mixlr.com/riddimbox-its-personal/

Genda & Mr.Smiff / BigBanda – дуото е чудесен фюжън между експерименталните ритми на Genda и мекият джаз звук от тромпетът на Mr.Smiff.

Pandabear aka. Lena:k / Maschinenraum – Помним Lena:k от последните две издания на #TExN в които тя на практика разцепи публиката със своя техно мелодичен саунд. Този път, облечена в костюм на панда ще ви накара да препълните sd картата си със снимки и много позитивни музикални спомени.

RoboKnob / The Movie -Този път Ясен Георгиев ака. Z3n ще излезне на сцената заедно с Кирил Дончев, добре познат от формациите Popara и Cheaptrix за един техно лайв, който не сте виждали досега.

Hypnos/ Dead Cert, Plunk – Това е техно алтерегото на един изключителен артист зад който стои самият Станислав Генадиев. Той ще затвори партито за всички останали с авторски сет от издадени парчета за чуждестранни лейбъли като Dead Cert, Plunk и Plazma Records.

Kато загрявка за партито може да чуете радиопредаването на Mellow Sounds Radio от сряда в студиото на Z3n.

Събитието стартира в 22 ч., а последният dj започва в 4 ч., така че партито ще посрещне изгрева. Входът е безплатен. Facebook събитие.

https://soundcloud.com/itspersonal/mellow-sounds-radio-live-wt-z3n-12-5-15

подобни

последни