.

Фестивалът Shapeshift кани Fabrizio Mammarella за откриването си

Българският фестивал за творчество, наука, изкуство и иновации Shapeshift започва на 31 май и за втора поредна година ще стартира с купон. След като миналата година организаторите поканиха Mandel Turner, Appleblim и Limo D, сега те ще открият с италианския продуцент и диджей Fabrizio Mammarella, подкрепен от родните артисти Emil Doesn’t Drive и Charlie. Партито е в петък, в клуб Дом.

Fabrizio прави и пуска итало диско, електро, асид, както и по-експериментални поджанрове, като е издавал за лейбъли като DFA, Permanent Vacation, Correspondant и Live At Robert Johnson. Освен това той е основател на Slow Motion Music, на дъщерния лейбъл Wrong Era records, както и на бутиковия лейбъл за странна и ексцентрична електронна музика Emet.

Съвсем наскоро Fabrizio изкара и чисто нов албум с италианския артист Rodion (беше в Brut в края на миналата година) – Musica E Computer, който може да слушате в bandcamp.

Билет за партито може да си вземете през сайта на Shapeshift (15 лв.), а също и от вратата на Дом за 20 лв. Може да разгледате и цялата програма на фестивала, където ще има проежекции, уъркшопове и лекции от дизайнери, архитекти и предприемачи.

подобни

последни