.

Стартираме Altitude Attitude 2023 със сет на Charlie от Античния театър

През 2021 г., насред нова вълна от Ковид, започнахме видео серията Altitude Attitude, за да вкараме супер добри локални артисти и широки пейзажи от външния свят в пандемично затворените домове на хората. Тогава стартирахме с Borne Aloft, Laylla Dane, Julieta Intergalactica, Denitza, Technobeton и sayulke и обиколихме четири пловдивски тепета и два монумента.

Тази година започваме отново от града на 8000 г., но само като отправна точка. След това минаваме през Арката на свободата, крепостта Царевец, паметника Бузлуджа, Чудните мостове и паметника Бранителите на Стара Загора. Артистите, които избрахме за това издание са ANNNA, Charlie, J-Lost & Stefan Alexandrov, Linear Output, Raredub и Risto.

Иво Стоядинов Charlie

Първото видео от новата серия е с Иво Стоядинов Charlie. Charlie е изключителна част от алтернативната сцена на страната, първо като китарист на Babyface Clan и част от Phuture Shock, а сега и като част от Les Animaux Sauvages и със соловия си проект. Неговият диджей сет се случва на Античния театър в Пловдив, който е осветен от визиите на Петко Танчев.

Подготвили сме общо шест видеоклипа, които ще споделяме в идните шест месеца. Пускайте си ги на слушалки или на плазмата в хола.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура” по програма “Възстановяване и развитие на частни културни организации”.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата.

подобни

последни