.

Melformator Reloaded Party

Извъртяха се над три години откакто в Пловдив няколко човека се опитват да раздвижат парти сцената или по-точно, да развият такава. От лятото на 2013 г. досега Мелформатор направиха доста електронни събития по клубове, басейни, складове и един брой опера и винаги се стараят да вкарат парти уют с визуализации. Както често се случва обаче, екипът малко се поразкъсва и всеки започва да си работи по свои неща. Затова този декември са решили да направят един Reload.

„Разбира, се след началото, ентусиазмът спадна с времето, но никога не е умирал и продължаваме да търсим смисъл в него.“ Петко Танчев, който отговаря за визуалната част в Мелформатор, описва ситуацията с тези думи. Както повечето неща тук, именно ентусиазмът е основната движеща сила и на 17 декември, седмица преди Коледа, оригиналните членове на екипа – ATNS, Mironov, waysie, sayulke и nemko-fi – ще се съберат за едно гранде парти в клуб VOID в Kапана.

Тогава парти визуализациите няма да са съсредоточени само на сцената както обикновено, а ще покриват цялото пространство, стените, пода, тавана, хората – „В някои моменти визуализациите ще очертават архитектурните контури на колоните, а в други ще изпълват всичко, като обща монументална текстура.“

С две думи, ако статията беше във вестник Марица, заглавието можеше да бъде: „Бивш чалга клуб става каквото Танчев от Мелформатор си реши“.

Мястото е VOID, началото 22 ч., входът е свободен. Ето го събитието във Facebook.

Най-долу има и един кратък и лежерен микс от Самуил Кехайов aka sayulke.

подобни

последни