.

Melformator Presents: Moralez

Миналата година хората от Мелфоратор започнаха серия от партита под името Melformator Presents. Идеята е да представят по един dj от Пловдивската електронна сцена. Този петък това е Moralez или просто Ива. Тя ще пуска във вече добре известния, многофункционален the fridge, още познат и като Социален център Хаспел, в София.

Верен на максимата „Опознай диджейя, за да го обикнеш“, зададох на Moralez пет много бързи и леко странни въпроса. Така всички ще сме по-подготвени за срещата с нея тази вечер.

Накрая може да чуем и последния й микс от ArtNewsCafe в Пловдив, който ще ни даде най-точна представа какво да очакваме на партито.

morales

Защо Moralez? Сигурно са ти казвали, че е като името на латиноамерикански наркобос.

Латиноамерикански наркобос, герой от мексикански сериал, dj на Слънчев Бряг – казвали са ми го. Не е търсена асоциация с нищо такова. Всъщност не е търсен никакъв подтекст. Трябваше набързо да си измисля име, с което да ме запишат в един от първите ивенти, в които участвах. И така си остана.

Каква е идеалната публика на твоето парти?

Непредубедената публика. Винаги се стремя хората да се изкефят, но е важно реакцията им да бъде искрена и провокирана само и единствено от музиката и от атмосферата на партито. Обичам хората да са вътре в самото преживяване. Ако това не стане, значи не съм си свършила работата.

Кое е партито, на което се забавлява най-много?

Напоследък с удоволствие забелязвам колко са много и често са партитата, на които се забавлявам. Едното, за което се сещам, е One Man Party-то на Иван Шопов в Пловдив. Естествено, партитата на Мелформатор, особено тези в галерия „Ластици“ и Мелформатор @ the pool. Стефан Голдман и Стефак също направиха много добро парти в Пловдив миналата седмица.

Какво би искала да разбереш от следващия dj, част от Melformator Presents?

Бих попитала него или нея какви са най-големите му притеснения, когато се подготвя за парти. Интересно ми е дали имаме едни и същи страхове.

Последното видео, което ти направи впечатление?

Игнорирайки самото парче, това е видеото:

Ето го и Facebook събитието. Адресът на the fridge е бул. Мадрид 8, началото е от 22 ч., а входът е символичните 3 лв.

подобни

последни