.

VOID Season Opening + Elen

void-autumn-opening-2016

Най-новият пловдивски клуб, VOID, вече беше успешно кръстен с няколко партита през пролетта като All Together Now и събитията за Капана Фест, а след лятната почивка сега му предстои и откриване на новия сезон. И понеже майните знаят как да бичат айляк, откриването ще е две поредни вечери, първата от които с лайв на Parsifal – половината от белгийското електронно дуо Brussels Pony Club. Музикалната селекция ще бъде от Sayulke, ATNS, Ivan Tride, jOObba и най-новото диджейско попълнение на Melformator – Elen.

Партитата ще бъдат днес и утре, от 22 ч. със свободен вход (Facebook събитие), а сега използваме повода, за да се запознаем с Елен Кожухарова. Подобно на представянията на други две попълнения в Мелформатор – Moralez и Самакитка – и на Елен зададохме няколко бързи въпроса. Тя пуска от около 2 години по различни места в Пловдив като например VOID и Absente House.

elen снимка: Pink Tsonk

Защо се зариби да пускаш музика?

Е, защо… Да си отговорен за звуците, които влизат в нечии уши и да усещаш как се сливат вибрациите на толкова хора е доста опияняващо и пристрастяващо. Иначе има и по-лесен отговор – защото Музика. А поводът беше първото издание на All Together Now и любимото artnewscafe.

Как подбираш траковете и правиш сетовете си?

Ами слушам, слушам и после пак. Чакам да чуя нещо, което ще ме настръхне и го добавям в плейлиста. Още съм начинаещ „пускач“ и гледам да си създавам някаква представа как ще са подредени парчетата преди партито. А там вече… каквото стане.

Най-странното нещо, което ти се е случвало на парти?

Не съм от хората, които лесно ще нарекат нещо странно.

Един стар въпрос от твоята колежка Самакитка – кое от партита, на които си пускала, ти е харесало най-много и защо?

Ами с всяко следващо парти придобивам малко повече увереност в това, което правя. И може би хората го усещат, а така аз имам повече време да усетя тях. Значи последното VOID-ско събитие.

Тийзни ни с някое парче за партито в събота.

Най-лесното. WhoMadeWho – Dreams ремикс на Adriatique

Последното видео, на което си каза „Ебаси!“

Старо, ама наистина си казах „Ибаси“ => The Chemical Brothers – Sometimes I Feel So Deserted

Ами това е, Мелформатор ви очакват във VOID.

подобни

последни