.

Melformator At The Factory 2

the-factory-2-fb-event-cover

По-малко от два месеца след дебютното им собствено софийско парти, Мелформатор са готови да представят втора част на Melformator At The Factory. Ето ги и детайлите.

Локацията е нова. Този път индустриалното пространство ще бъде добре познатата Фабрика 126. Интересен факт е, че всеки ще може да си донесе пиене по избор вместо да разчита единствено на бара.

Гостите зад пулта ще бъдат Боян Бойчев aka Infragreen и Стефан Панев от Komponenti. Това е второто общо парти за двамата продуценти след като подгряваха за Gernot Bronsart от Modeselektor в началото на годината.

По този случай, и в традицията на предишното представяне на участниците в Melformator At The Factory, Боян и Стефан споделиха по един от своите любими видеоклипове.

infragreen

Изборът на Боян е небрежното видео на филипинеца Mndsgn (произнася се като Mind design, ако се чудите) за парчето Camelblues.

10492961_10153789827523298_5890839247528308567_o

Неволно или не, изборът на Стефан също е в сферата на електроинструменталния хип-хоп и също от изпълнител с филипински корени. Lunice – Can’t Wait To.

Партито започва в 22 ч., а входът е 5 лв. Накрая, за подгряване, ето го и най-новия микс на Самуил Кехайов aka Саюлке от Мелформатор, направен специално за приятелчетата от Mofidelity.

Mofidelity.co Podcast #013: САЮЛКЕ (Melformator) by Mofidelity.Co on Mixcloud

подобни

последни