.

Melformator Presents: Samakitka

11255155_1097339990280830_1250470465_n

Третото издание на Melformator Presents – серията партита, в която колективът представя по един dj от пловдивската сцена – ще се проведе този петък, 15 май. След Moralez, сега на гости идва Мартина – част от дамската офанзива в отбора на Melformator, позната със самодивския псевдоним Самакитка.

От дълго време Мартина се занимава с танци – народни, модерен балет, съвременен танц, така че на партито очакваме доста танцувална електроника и е добра идея да сме подготвени с най-добрите си движения. Да не се излагаме пред Самакитка.

Както и при предишното издание (в което разпитвах Moralez), и този път помолих гостуващия dj да отговори на няколко небрежни въпроса. След тях може да намерите и два от последните сетове на Самакитка.

samakitka

Псевдонимът ти, Самакитка – едно от най-отровните растения, което се е използвало за откриване на върколаци, а вещиците са правели „мехлем за летене“. Как го избра?

Именно поради тези причини. Самата идея се появи заедно с още няколко момичета, с които организирахме първите съвместни партита. Хареса ми как звучи, но иначе заради мехлемите и кучето Цербер (бел.ред. Легендите за цветето замесват и Цербер – дълга история), а и е практично за лов на върколаци.

Каква публика не обичаш да виждаш, когато отидеш на парти като посетител?

Не харесвам, когато хората изобщо не осъзнават пространството около себе си. А също и когато стимулът на някой да присъства е да „хейти“.

Какво искаш да се случи на партито в петък?

Очаквам танци и да се получи весело, да стане купон. Хората да се забавляват и изкефят.

Един въпрос от миналия път с Moralez – Какви са най-големите ти притеснения, когато се подготвяш за парти?

Те са чисто технически. Например дали звукът в клуба ще е добър, дали програмата няма да блокира. Но и дали ще пренеса изцяло енергията към хората. Май всички споделяме сходни притеснения.

А какво искаш да попитаме следващия dj от Melformator Presents?

Кое от досегашните партита, на които е пускал/а му/й е харесало най-много и, разбира се, защо?

Последното видео, което ти направи впечатление?

Обожавам танци! Ouri – Surreal.

Партито отново ще бъде в пространството за независимо изкуство the fridge. Стартът е от 22 ч., а входът е отново само 3 лв. Ето го и Facebook събитието.

подобни

последни