.

DOMA & Vila Technobeton present: Bordello A Parigi

Otto Kraanen, основател на Bordello A Parigi

Тази вечер в София пристига Otto Kraanen aka De Dupe (не, ние няма да направим тази шега за човека), създателят на Bordello A Parigi – итало диско лейбъл и магазин в центъра на Амстердам. Той идва по покана на DOMA Music и Vila Technobeton, което, както се подразбира, е инициатива на Ясен Марков aka Technobeton, който представихме в самото начало на 2018 г.

Освен че Otto и Ясен ще пускат заедно, придружени още и от Тимошенко, Ясен скоро ще бъде издаден от Bordello A Parigi с неговия втори проект Discobeton.

Ясен Марков aka Technobeton aka Discobeton

Парчето се казва Leave Me Superficial и е част от компилацията Diamonds In The Night Vol. 1. Вътре ще има още три парчета – от The Hacker, Armonics и Voiron, като всички могат да се преслушат на сайта на лейбъла. Diamonds In The Night ще се появи в началото на следващата година, а Ясен сподели няколко думи за парчето си, част, от които са тук:

„Тракът Leave me Superficial е повърхностен. Но само на пръв поглед. Ако се вникне в структурата му, заради нерешителността и музикалната суетност на Дискобетон се преплитат три дръм машини и никоя от тях не ще да е правилният избор. За капак идва една мелодия, която е крадена, но никой не знае откъде, може би от Супершоу Невада.“

Най-вероятно ще чуем цялото парче още тази вечер. Мястото е Tell Me, а тук е събитието във Facebook.

подобни

последни