.

Climaxim & Ivan Shopov & Mytrip – Controlled Perception

climaxim-ivan-shopov-mytrip-controlled-perception

Покрай участието на новия проект на Иван Шопов – Ghost303 – по време на премиерата на последния албум на Ангел Симитчиев aka Mytrip, а също и покрай предстоящия им общ лайв на One Man Party, на което Шопов ще бъде с основните си проекти – Cooh, Balkansky, Drum Kid – стана ясно, че двамата български продуценти работят заедно от доста време насам. Сега обаче се оказа, че в честите им сесии е имало и трети артист – украинският продуцент Мaxim Anokhin aka Climaxim.

Преди месец Climaxim изкара нов ембиънт албум, в който имаше парче с Ghost303, цветущо озаглавено Excremental Music. Сега тримата заедно изкараха общ албум на име Controlled Perception. Албумът е записван преди почти 3 години, в началото на 2014 г., но чак сега е издаден през лейбълите Amek и ABCD.

Изданието се състои от 5 мрачни ембиънт парчета, вариращи между 3 и почти 12 минути. „Controlled Perception e амалгама от спомени, машини и размишления. Албумът излезе, за да отбележи една доста неочаквана творческа симбиоза, но също така е и обещание за бъдещи начинания.“

На 16 декември Climaxim също ще бъде на една сцена с Шопов и Симитчиев по време на One Man Party-то в Mixtape5.

подобни

последни