.

Сетът на Julieta Intergalactica за Altitude Attitude

Дойде време и за този пищен диджей сет, в който Julieta Intergalactica се изкачва на Сахат тепе в Пловдив, където се смята, че по времето на римляните е имало храм на богинята на любовта Венера. Концептуално.

За всички, които за пръв път влизат във Фонотеката, Julieta Intergalactica или Ясен Згуровски е сред пионерите на драг културата в България. Връзката му с клубната сцена е още от 90-те години, когато е танцьор в култовия Спартакус. През последните години Julieta съосновава клубната вечер We Like Kitsch, която първо има за дом Жул Верн, а в момента Tell Me.

По време на сета Julieta имаше за компания Мишел и Ейнджъл, които танцуваха почти час с нея. Julieta споделя повече за събитието: „Ще запомня сета си с топлото посрещане и перфектната организация. Пловдивската публика е страхотна и всеки път когато пускам там, за мен е празник.  Най-голямата изненада беше когато изгаснаха прожекторите след сета ми, да видя каква голяма и пъстра тълпа бе изпълнила хълма за танци на моята музика. Ученическите ми години преминаха в града на тепетата, и още пазя сантимента от дивите и топли нощи точно тук на Сахата. Беше удоволствие да се завърна!“

Проектът Altitude Attitude е организиран от Фонотека Електрика и е част от програма Наследство – Пловдив Европейска Столица на Културата 2019. Проектът се реализира с подкрепата на Nexo и Hills Brewery. Партньори на проекта са Община Пловдив и бъдещите европейски столици на културата – Нови Сад, Елевсина и Каунас.

подобни

последни