.

Трейлърът за серията Altitude Attitude е тук

След шест събития на четири тепета и три монументални паметника, стотици метри опънати кабели, немалко пот и два пороя, видеоклиповете от серията Altitude Attitude са почти завършени и казано между нас си, изглеждат доста добре.

Ще започнем да изкарваме едночасовите сетове на Borne Aloft, Laylla Dane, sayulke, denitza, Julieta Intergalactica и TECHNOBETON съвсем скоро, а дотогава може да видите няколко надъхващи кадъра събрани в под една минута.

Парчето в трейлъра е от TECHNOBETON – TECHNOBETON 2018. Визуализациите на локациите са от Петко Танчев, серията клипове е снимана и монтирана от Велислав Балдев от Lyon Visuals, а анимациите са от Максим Пирски. Техническото обезпечаване е от Reovox Rental.

Проектът Altitude Attitude е организиран от Фонотека Електрика и е част от програма Наследство – Пловдив Европейска Столица на Културата 2019. Проектът се реализира с подкрепата на Nexo и Hills Brewery. Партньори на проекта са Община Пловдив и бъдещите европейски столици на културата – Нови Сад, Елевсина и Каунас.

подобни

последни