.

Стартираме с първото видео от серията Altitude Attitude – Borne Aloft

Започваме серията видеоклипове Altitude Attitude с Borne Aloft – хибриден лайв/диджей сет, който включва от оригиналната продукция на момчетата. Виктор Илиев, Ивелин Матеев и Светослав Чемишев пускат и свирят музика в основата на над 10-метровия монументален паметник Альоша, който през годините е бил обект на различни артистични и социални акции, а сега е сцена за техно сет от тримата артисти. 

“Гледката от тепето по време на залеза, пъстрите визуализации прожектирани върху паметника… моментът беше толкова як, че продължихме да свирим два часа повече от плануваното. Интересен факт е, че това беше и първата ни изява като трио – колко по-специална локация от тази?”

Петко Танчев, от който идват визуализациите в проекта, споделя за работата си на локацията на Альоша. “Паметника на Альоша е един от най-разпознаваемите символи на Пловдив. За временното му преобразяване реших да използвам основно генеративни форми, които подчертават текстурите в него и едновременно с това ги преструктурират. По този начин модела се трансформира в динамична деконсктрукция, чиито параметри се управляват в реално време от входящите аудио данни.”

подобни

последни