.

Stämïnå presents Codex Empire & Roboknob

Преди два месеца представихме тук новата серия софийски партита Stämïnå, която тогава доведе Stanislav Tolkachev и Ness. Още тогава проектът, който „цели да представя техно артисти с по-твърдо звучене” загатна, че подготвя още партита за началото на 2018 г. и второто ще бъде този петък, 12 януари.

Този път основен гост на Stämïnå ще бъде британският industrial techno продуцент Mahk Rumbae с проекта му Codex Empire. Rumbae е ветеран с 25 години музика зад гърба си, който в началото на декември изкара най-новото си EP Precipice.

Подгряването за Codex Empire е поверено на добре известните Станислав Генадиев и Ясен Георгиев aka Roboknob, които също като британеца ще направят изпълнение на живо. Допълнително на сцената ще се включат и хората отговорни за Stämïnå – Димитър Георгиев, Димитър Йонков /CardioActive/ и Димитър Кожухаров /Markov/.

Партито отново ще бъде във Фабрика 126, а входът преди 12 ч. ще бъде едва 15 лв. След полунощ става 20 лв. Ето го и събитието във Facebook.

И понеже партито никога не е достатъчно, момчетата са помислили и за афтъра. Той ще бъде на същото място, от 8 ч. сутринта, с Vatev, Patrick, Yonkov, Ziggy и Markov – Don’t Forget 2 Go Home. Ако идвате само за него, има вход 5 лв., за посетителите на главното събитие, купона просто продължава.

Организаторите още отсега дават заявка и за трето събитие, което ще се случи на 23 март. Веднага може да обявим, че на него ще вземе участие берлинският техно артист Ancient Methods. Следете Фонотеката за повече инфо.

подобни

последни