.

Събитията от Altitude Attitude минават онлайн

sayulke нежно пипа нобовете

Първо добрите новини. Пилотното събитие от серията ни Altitude Attitude с участието на Самуил Кехайов sayulke мина супер, а видеото от него ще може да се гледа съвсем скоро. Подготовката по останалите пет върви гладко. С изключение на пандемията.

Обновено 10.09: Разбира се, че не може една организация да върви гладко. Поради проблеми, свързани не с нас, а с операта в Пловдив (не питайте), стриймът на Borne Aloft ще се проведе на 14 септември от 19:15 ч. – съобразяваме се със залеза, алабала.

След въведените нови мерки от Министерство на здравеопазването, с които се преустановяват всички масови мероприятия, Altitutude Attitude събитията с Borne Aloft, Laylla Dane, Denitza, Julieta Intergalactica и Technobeton ще бъдат излъчвани на живо онлайн. Стриймингът ще даде възможност да се чуят сетовете на диджеите, а главните видеоклипове ще бъдат монтирани и споделени впоследствие.

Саундчек

От самото начало една от основните цели на проекта Altitude Attitude е да постави български артисти на емблематични локации в Пловдив, а резултът да бъде представен в топ квалитетни видеоклипове, които да представят диджеите, природата и архитектурата на колкото се може повече хора по света. Тази цел продължава да бъде следвана и затова новите ограничения не ни демотивират.

Следващото събитие, което снимаме е с техно триото BORNE ALOFT, които ще направят хибриден лайв/диджей сет. Те ще са на Бунарджика или Альошата, където 15-метровия съветски войник с автомат в ръка ще бъде облян в светлина от два проектора с мощност 20,000 лумена. Мапинга ще бъде отново дело на пловдивския визуален артист Петко Танчев.

Тук е и събитието във Facebook.

Проектът Altitude Attitude е част от програма „Наследство“ на Фондация „Пловдив 2019“ и се осъществява с подкрепата на Nexo и пловдивската жива бира Hills. Наши партньори са и Европейските столици на културата за 2022 г. — Каунас, Латвия, Нови Сад, Сърбия и столицата за 2023 г. Елвесина, Гърция.

подобни

последни