.

Четири микса (и едно EP) на артисти от WhereWeAt: 04

Остава половин година до планираната дата за провеждане на фестивала WhereWeAt: 04, но само 8 дни до края на кампанията по продажба на билети и набиране на средства, от която в крайна сметка зависи това, дали ще се случи. Както обикновено обаче, в офиса на Фонотеката сме доста позитивни и сме на мнение, че много ясно, че ще се случи.

Затова ето четири микса (и едно EP) от пет имена в програмата на събитието. Повече за фестивала писахме тук, а билети може да си вземеш от тук.

Димитър Димитров aka Algorithm за пореден път ще е част от фестивала. Той е сериозен фаворит не само на организаторите на WWA, просто защото, с полифункционалните си умения, е показал, че може да раздвижи доста видове публика, без особено затруднение. Тук е сета му от сцената в Мъглиж от 2019 г.

BORNE ALOFT

Вече сме представяли 2/3 от BORNE ALOFT – Ивелин Матеев и Светослав Чемишев с проекта им Distant Glow, които в момента са фокусирани над BORNE ALOFT, заедно с композитора и диригент Виктор Илиев. Миналата година те направиха едночасов микс за радиото на лейбъла Ellum на Maceo Plex, а тази им предстои да издадат и сингъл оттам – Primal Urge. Междувременно този месец ще изкарат и ново EP – Grinding Molars. Със сигурност един от най-активните български проекти.

Dylanh

Преди да стигне до своето леко и мелодично минимъл звучене Dylanh започва диджей пътя си с техно и хард техно. Варненският диджей, който живее в Берлин, ще направи завръщане на сцената на WWA след последното му участие на фестивала на плажа Шкорпиловци, откъдето е и този двучасов откъс.

Factuaw

Основателят на лейбълите tinnit:us и BREZA Момчил Шишков aka Factuaw ще бъде част от фестивала за пръв път. В края на миналата година той изкара най-новото си минимъл хаус EP Flaresswing за московския лейбъл Elarum, което може да слушаме тук.

J-Evans

Ето и един гост на фестивала от чужбина. J-Evans е от Ливърпул и прави минимъл и микро хаус. Той е съосновател на лейбъла Surge, за където е и последният му микс.

подобни

последни